Fenerbahçe’de gelecek sezon Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat takımın başında olmayacak. Sarı-lacivertlilerin gündeminde Joachim Löw ve Tayfun Korkut’un olduğu iddia edilmişti. 

Alman teknik direktör Joachim Löw’e yakınlığıyla bilinen futbol adamı Ali Polat, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı. 

Ali Polat’ın Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde : 

Löw, Fenerbahçe’nin başına geçecek mi?
Jogi Löw ile her Perşembe halı saha maçı yapıyoruz. Löw, Türkiye’yi çok seviyor. Türkiye’nin tadı damağında kalmış. Burada çalışmayı çok seviyor. Fenerbahçe’ye halen ilgisi var. Fenerbahçe’den her sene teklif geliyor. Dolayısıyla kendisine kesinlikle teklif olmuştur. Çünkü Türkiye’yi çok seviyor. Ben şu anda Türkiye’ye gelmesine ihtimal vermiyorum. Sözleşmesini uzattı. Büyük kulüpler vardı, onların teklifini de kabul etmedi. Fenerbahçe’de antrenörlük arayışı olduğunda listedeki ilk isim Löw oluyor. Fakat şu anda Almanya Futbol Federasyonu ile anlaşması var. Türkiye'ye dönerse Fenerbahçe’ye döner.

Fenerbahçe, Tayfun Korkut ile ilgileniyor mu?

Tayfun Korkut'un Fenerbahçe’de antrenörlük yapacak kapasitesi bence yok. Leverkusen, şu anda düşme potasına yakın. Bu hafta da Ingolstadt ile oynayacaklar. Tayfun Korkut’un üst düzey takım çalıştıracak bir kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Kenan Koçak var mesela Sandhausen’i çalıştırıyor. Düşük bütçeyle iyi işler yapıyor. Löw’ün de hayranlıkla takip ettiği bir hoca. 

“Serdar Taşçı, Trabzonspor defterini kapattı”

Geçen gün Muharrem Usta ile de görüştüm. Devre arasında görüştüler. Serdar Taşçı transferi bence gerçekleşmez. Masadan kötü ayrıldı. Trabzonspor defteri Serdar Taşçı için kapandı. Babasıyla olan bir diyalog sonrası bu durum bitti. Serdar kaliteli bir futbolcu. Beşiktaş değil ama Başakşehir Serdar’la ilgilenebilir. Böyle bir transfer söz konusu olabilir.

Kaynak:Ajansspor