Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle ekonomik şartların zorlaştığı, transfer yapmanın daha da imkânsız hale geldiği dönemde Süper Lig ekibi Fenerbahçe ilginç bir operasyona imza attı.

Sarı Lacivertli kulüp, 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor'dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Yüksek'in transferini büyük oranda bitirdi.

Kulüplerin prensipte anlaşmaya vardığı ve geriye imza aşamasının kaldığı ifade ediliyor. Ancak bu transferi diğerlerinden farklı yapan şey, iki kulüp arasındaki anlaşmanın detayları oldu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe, İsmail Yüksek için Gölcükspor'a 500 bin TL bonservis dışında altyapıdan iki kiralık oyuncu sözü verildi ancak anlaşmanın kritik hamlesi, Topuk Yaylası Tesisleri'nde iki dönem ücretsiz kamp teklifi olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe özellikle alt lig ekipleri için ciddi mali külfet olan hazırlık kampı maliyetini karşılama yoluna giderek TFF 3. Lig ekibini ikna ettiği ifade ediliyor.

Öte yandan Trabzonspor ve Antalyaspor da teklif yapsa dahi genç orta saha oyuncusunun, Sarı Lacivertli takımdan yana tavır koyduğu öne sürülüyor.

Kaynak: Mynet Spor