Transfer çalışamlarını sürdüren Fenerbahçe, bu hafta içi 2 oyuncuya Dünya Kupası'nda Kolombiya'nın elenmesinin ardından 2 oyuncuya imza attıracağı öne sürüldü.

Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir heyecanla transferlerin açıklanmasını beklerken Ali Koç ile kurmayları ve sportif direktör Damien Comolli'nin sürekli temas halinde olduğu Hollandalı yıldız golcü Bas Dost ve İngiliz yıldız orta saha oyuncusu Jack Wilshere'in bu hafta içinde İstanbul'a gelerek imza atıp takıma katılmaları bekleniyor.

FIFA BONSERVİSİ BU HAFTA AÇIKLAYACAK

FIFA'nın Sporting Lizbon ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Hollandalı golcü Bas Dost'un bonservis ücretini de bu hafta içinde belirlemesi bekleniyor. Bonservisi Barcelona'da bulunan Kolombiyalı stoper Yerry Mina'nın durumu ise bu iki oyuncudan biraz daha farklı görünüyor.

KOLOMBİYA ELENİRSE MİNA DA GELECEK

Dünya Kupası'na attığı 2 gol ile damgasını vuran Yerry Mina'nın yarın oynanacak Kolombiya-İngiltere maçında takımının elenmesi durumunda İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçeli yetkililerin Rusya'ya giderek Mina ile görüştüğü ve bazı ufak tefek pürüzleri hallettiği de gelen haberler arasında.

BARÇA İLE ÖN SÖZLEŞME BİLE İMZALANDI

Fenerbahçe'nin Barcelona ile ön sözleşme yaptığı ve Yerry Mina'nın Sarı-Lacivertli kulübe gelmemesi durumunda Fenerbahçe'ye 3 milyon Euro tazminat ödeneceği de ifade ediliyor. Mina dışında bir stoper transferinin de gündemde olduğu belirtiliyor.

Kaynak - Takvim