Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin deneyimli orta saha oyuncusu Jose Sosa hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor.

Akşam'da yer alan habere göre; Sakatlığı nedeniyle ligde ve Avrupa'da oynadığı son 6 maçta forma şansı bulamayan Arjantinli oyuncu Sosa gözden çıkarıldı.

Sarı Lacivertli ekip, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jose Sosa için devre arasında gelecek olası teklifleri değerlendirme kararı aldığı ifade edildi. Yeni transferler sonrası forma şansı azalan ve yüksek maaşıyla dikkat çeken Jose Sosa'nın takımdan ayrılması halinde mali anlamda da rahatlama sağlanacak.

Arjantin takımlarından Estudiantes, altyapısında yetişen Jose Sosa'yı sezon başında istemiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Öte yandan Estudiantes'ın başkanı Martin Gorostegui, konuyla ilgili birkaç ay önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

"Jose Sosa transferinin gerçekleşmesini çok isterim" demiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Jose Sosa kulübümüzün ölçülerine uygun bir isim. Onunla ilgili geçmişte söylentiler olmuştu. Başkan olmanın dışında bu kulübün aynı zamanda bir taraftarıyım da ve transferin gerçekleşmesini çok isterim. Sosa'nın dönmesini hangi taraftar istemez. Sosa'nın yeniden Arjantin'e dönmesi tamamen onun tercihine bağlı."

Fenerbahçe formasıyla bu sezon toplamda 5 maçta forma giyen Jose Sosa, gol yada asist katkısında bulunamadı.

Kaynak: Fotomaç