Roberto Soldado'nun geçtiğimiz günlerde İstanbulspor ile oynanan maçta elinin kırılmasıyla birlikte forvet mevkisi için tek alternatif olarak Ahmethan Köse kalan Fenerbahçe'de golcü arayışları hızlandı. Birçok isim ile temas kuran Fenerbahçe'nin Fransız sportif direktörü Damien Comolli'nin gündemine aldığı son isim, Fransız forvet oyuncusu Kevin Gameiro oldu. Comolli ile 31 yaşındaki forvet arasında görüşmelerin başladığı kaydedildi.

COMOLLI GİDEBİLİR!

Atletico Madrid’in transfer çalışmaları, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcuyu kiralama ihtimalini artırdı. İspanyol devi, Milan’ın golcüsü Nikola Kalinic’i imza attırma aşamasına getirdi. Hırvat forvetin transferinin bitmesi halinde, Fenerbahçe’nin Gameiro’yu kadrosuna katma şansı daha da yükselecek.

Damien Comolli’nin kısa sürede İspanya’ya giderek Kevin Gameiro transferini bitirmesi bekleniyor.

Piyasa değeri 20 milyon euro olan Fransız futbolcu, hızının yanı sıra sert şutlarıyla etkili olan bir futbol stiline sahip.

VIETTO'DA LİSTEDE!

Sarı-Lacivertliler, Atletico’nun bir diğer golcüsü Luciano Vietto’yu da gündemine aldı.

Geçtiğimiz sezonu Valencia’da kiralık olarak geçiren Arjantinli oyuncu, kulübüne geri döndü. Eğer Atletico ile Gameiro konusunda anlaşma sağlanamazsa, Comolli, 24 yaşındaki Vietto için pazarlıklara başlayabilir. 

Kaynak - Fanatik