Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli'nin, "Takımı yönetmesini istediğimiz doğru kişinin kendisi olduğunu söyledik..

Futbolumuzda gözle görülür bir düzelme var. Devam etmesini istiyoruz" dediği Erwin Koeman'a yeni sözleşme ve prim dopingi geliyor....

Yönetim, Hollandalı çalıştırıcının motivasyonunu artırmak için ilk olarak ücretine zam yapacak..

Halen 175 bin euro aldığı öğrenilen Koeman'ın yeni maaşının 450 bin euro olacağı ifade edildi. Erwin'e zammın yanı sıra başarı bonusları da sunulacak..

DEVLER LİGİ'NE DE PRİM VAR

İşte kulüpten sızan o rakamlar. 57 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'yi Süper Lig şampiyonluğuna taşıması halinde 900 bin euro prim alacak..

Sözleşmesi de uzatılacak. Yeni kontartta yıllık ücreti 1 milyon euro'nun üzerine yükseltilecek. Koeman, sadece Devler Ligi'ne gitme hakkı elde ederse bu kez 450 bin euro prim alacak..

Türkiye Kupası primi de yine 450 bin euro olarak belirlendi. Başarısız olması halinde ise tazminat ödenmeyecek, sezon sonuna kadarki alacağı verilip yollar ayrılacak..

VALBUENA'YI KAZANDI

Koeman'ın en büyük icraatı Mathieu Valbuena'yı yeniden takıma kazandırmak oldu. Hollandalı hocanın, takımı idare ettiği 3 maçta da şans verdiği Fransız yıldız, 2 gol, 3 asist üreterek Fenerbahçe'yi sırtladı..

GÖZLER OZAN'DA

Comolli'nin 'Kariyeri kendi ellerinde, önümüzdeki hafta konuşacağım' dediği Ozan Tufan'ın affedilmesi yüksek ihtimal..

Genç oyuncunun, Fransız idareci ile yapacağı görüşmeyi sabırsızlıkla beklediği ve kendisine sunulan ikinci fırsatı kaçırmayacağı belirtiliyor. Ozan'ın çalışma temposunu da artırdığı gelen haberler arasında.

GÜVENİ SAĞLADI

Erwin'in gelişi ile Samandıra'nın havası değişti. Kararları ile oyuncuların güvenini kazanan Koeman, taraftarlar ve camiada da havayı bir anda pozitife çevirdi. Geleceğe herker artık ümitle bakıyor..



Kaynak:Fotomaç