Fransız Mercato365 sitesinin haberine göre sarı lacivertli takım, Marsilya'nın 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo'yu transfer etmek istiyor.

Marsilya'da aylık sadece 500 bin euro alan Gustavo'nun üstüne takımın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının zora girmesiyle ayrılık kararı verdiği belirtildi. Tecrübeli futbolcuya Çin takımlarının da ilgisi olduğu ancak Fenerbahçe'nin transferde daha ciddi davrandığı kaydedildi.

''LUIZ GUSTAVO BİR LİDER''

Marsilya'da son zamanlarda formasını kaybeden Luiz Gustavo için geçtiğimiz günlerde teknik direktör Rudi Garcia açıklamalarda bulunmuş ve ''Luiz Gustavo, lider bir oyuncu. Çok iyi bir insan ve harika bir futbolcu. Bir teknik direktör en iyi oyuncularından birisinden yoksun olmak ister mi? Soyunma odasında gizli kalması gereken şeyler var. Ben de onları söyleyemem.'' diye konuşmuştu.

Kariyerinde Hoffenheim, Bayern Münih ve Wolfsburg gibi takımlarda da oynayan Luiz Gustavo, 2 yıldır Marsilya forması giyiyor. Önlibero pozisyonunda oynayan futbolcu, Brezilya milli takımında ise 40 maça çıkmayı başarmıştı.



Kaynak:Sporx