Fenerbahçe’de devam eden sol bek arayışlarında sürpriz bir isim gündeme geldi. Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı için sarı-lacivertliler devreye girdi.

Siyah-beyazlı kulüple prensip anlaşmasına varan ancak henüz imza atmayan İsmail Köybaşı, EURO 2016 sonrası tatile çıktı. Sarı-lacivertli yönetim de futbolcunun imza atmadığı bilgisini alınca devreye girdi, transfer talebini futbolcuya iletti.

Bugün İstanbul’a dönecek olan İsmail kendisiyle ilgili kararı verecek. Tecrübeli futbolcunun siyah-beyazlı ekiple prensip anlaşması yapmasına karşın Kolarov girişimi ve sol bek arayışlarından dolayı rahatsız olduğu, bu nedenle ayrılma ihtimalinin bulunduğu bildirildi.

Beşiktaş yönetimiyle görüştükten sonra kararını verecek olan İsmail’in, bu görüşmeden sonra yol haritasını çizeceği belirtildi. Kolarov ya da maliyetli bir sol bekin gelmesi durumunda forma giyme şansı olmadığını bilen 27 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe’nin teklifini değerlendirme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

35 resmi maç

Geçen sezon Beşiktaş ile şampiyonluk kazanan İsmail Köybaşı, 35 resmi maçta görev aldı. İsmail, ligde 27, kupada 2 ve Avrupa Ligi’nde 6 maçta formasını taşıdı.

Beşiktaş ile sözleşmesi biten ve 1.5 aydır mukavele yapmayan İsmail Köybaşı, bugün İstanbul’a gelip geleceğine karar verecek.

Haber Kaynağı: Milliyet