Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinden bulunan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışına iyice tutundu. Sarı Lacivertli kulüpte bir yandan transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor.

Emre Belözoğlu, teknik direktör olması ile beraber sportif direktörlük görevini de sürdüreceğini açıklamıştı.

Transfer çalışmalarını da yürüten Belözoğlu, yapılacak takviyelerde Avrupa kozunu kullanıyor.

Gelecek yıl şampiyon olamasa dahi Avrupa'da mücadele etmenin planlarını yapan Fenerbahçe, kadrosunu da buna göre şekillendirecek.

Özellikle hücum hattına transferler yapması beklenen Sarı Lacivertli ekip, stoper bölgesine de takviye yapacak..

Fenerbahçe bu kez transferde hata yapmak istemiyor..

Sarı Lacivertli kulüp sezon sonunda kariyerli ve sürpriz olmayacak oyuncuların yanı sıra genç ve gelecek vadeden yerli oyunculara da yönelecek..

Bu kapsamda Fenerbahçe'ye transferde piyango vurdu..

Gelecek sezon takıma bir kanat transferi yapmak isteyen Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Cengiz Ünder'i listesine aldığı öne sürüldü.

Serie A ekiplerinden Roma forması giyen milli futbolcu Cengiz, bu sezon Premier Lig ekibi Leicester City'e kiralanmıştı..

İngiltere'de de beklenen seviyeye çıkamayan milli oyuncunun sezon sonu tekrardan İtalya'ya dönmesi bekleniyor...

Fenerbahçe'nin ilgisi olduğu iddia edilen yıldız futbolcudan iyi haber geldi..

İtalyan ekibi Cengiz'i gelecek sezonun kadro planlamasında bulundurmuyor..Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, yıldız futbolcu için yeniden harekete geçti..

Fenerbahçe teknik direktörü ve aynı zamanda sportif direktörü olarak görev yapan Emre Belözoğlu, Başakşehir'de  forma giydiği dönemde Cengiz Ünder ile birlikte top koşturmuştu...

Sezon sonunda milli oyuncuya çubukluyu giydirmek isteyen Belözoğlu, oyuncunun menajerliğini yürüten Erman Akyüz ve Serhat Balcı ile sürekli dirsek temasında olduğu da çıkan iddialar arasında yer alıyor.

Öte yandan 2014 yılında Cengiz Ünder, Medipol Başakşehir'den Roma'ya 14.25 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu...İtalyan ekibi, 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu bedelsiz bırakmak istemeyebilir..

Fenerbahçe bu transferde kiralık formülünü uygulayabileceği ifade ediliyor.

Leicester ekibi ile bu sezon 19 maça çıkan Cengiz, 2 gol 3 asist performans sergiledi.

Kaynak: Fotomaç