Galatasaray’ın da transferi için uzun süre çaba harcadığı Vedat Muriç, Fenerbahçe’ye transferinin ardından kameraların karşısına geçti. Kulüp televizyonunda kendi transferini spiker olarak kendi sunan Vedat, ardından transferle ilgili duygularını dile getirdi.

Sarı lacivertli kulübün YouTube kanalına açıklamalarda bulunan Muriç, ' Gururluyum. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum çubukluya kavuştuğum için onurluyum.

Bu şanlı tarihe inşallah adımı yazdıracağım. Taraftarlara çok teşekkür ederim. Sosyal medyadan bana ve eşime atılan mesajlar, çok büyük ilgi vardı. Taraftarımızla, yönetimimizle, futbolcularımızla hep birlikte olup, şanlı tarihimize şampiyonluklar kazandırmaya devam edeceğim. 'İyi ki buradayım' diyorum. İnşallah bunu sahadaki mücadelemle, performansımla, gollerimle taraftarımıza da söyletirim' dedi.

'GOL VE ASİSTLE TAKIMIMA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM'

Hedefinin goller atmak olduğunu kaydeden Muriç, 'Hedefim, kulübümüze yakışır bir karakter ve futbolcu olup, goller atmak. Golle, asistle takımıma katkı sağlamak, hep birlikte nice güzel şampiyonluklar kazanmak' ifadelerini kullandı.

Kaynak:mynetspor