Süper Lig'de sezon başında yaptığı transferlere rağmen bekeldiği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, ara transfer dönemini bekliyor. 5 Ocak'ta resmen başlayacak transfer dönemi için çalışmalarına hız kazandıran Sarı Lacivertli ekip kadrosunu yapacağı takviyeler ile güçlendirmek istiyor.

Sezonun ilk yarısında sakatlıklardan ve koronavirüsten dolayı istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe, özellikle orta sahadaki alternatiflerini artırmayı hedefliyor.

Sarı Lacivertli takım ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians forması giyen Luan için menajerinin, Fenerbahçe ile önümüzdeki hafta görüşme gerçekleştireceği öne sürüldü. 27 yaşındaki on numara+forvet arkası için Fabio Luciano'nun da olumlu referans verdiği çıkan iddialar arasında.

Öte yandan kariyerine Tanabi'de başlayan 10 numara oyuncusu Luan, Ocak 2020'de Gremio'dan 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Corinthians'a transfer olmuştu.

Corinthians ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu, 2 kez de Brezilya Milli Takımı formasını terletti.

Kaynak: Fotomaç