Teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig ekibi Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

2020/2021 sezonuna kadrosunda yer alan golcülerden istediği katkıyı alamayan ve bu bölgeye ilk olarak geçtiğimiz sezonu Bundesliga 2'de Darmstadt 98 formasıyla gol kralı olarak tamamlayan Serdar Dursun'u transfer eden Sarı Lacivertli yönetim, forvet hattına bir takviye daha yapmayı planlıyor.

Bu doğrultuda RB Leipzig forması giyen Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth'u gündemine aldığı iddia edilen Fenerbahçe, Alman ekibinin Sörloth'u kiralamaya sıcak bakmaması nedeniyle alternatif isimler için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Adı Cedric Bakambu, Jonas Wind, Carlos Vinicius ve M'Baye Niang gibi birçok isimle anılan Sarı Lacivertli kulüp ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin Flamengo forması giyen Brezilyalı forvet Rodrigo Muniz'e talip olduğu öne sürüldü. Sarı Lacivertli yöentimin 20 yaşındaki golcünün menajeriyle ilk teması kurduğu ve görüşmenin olumlu geçtiği de çıkan haberler arasında.

Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde Flamengo ile de temas kurarak Muniz transferi için resmi teklif yapacağı da belirtiliyor. Sarı Lacivertli kulüün Brezilya ekibi ile anlaşma sağladığı halde 20 yaşındaki golcüyü kısa süre içerisinde İstanbul'a getirmeyi planladığı kaydedildi.

RODRIGO MUNIZ KİMDİR?

Tam adı Rodrigo Muniz Carvalho olan futbolcu, 4 Mayıs 2001 tarihinde Brezilya'nın Sao Domingos do Prata kentinde dünyaya geldi.

Desportivo Brasil ve Flamengo altyapılarında forma giyen Brezilyalı forvet, Kasım 2020-Mart 2021 tarihlerinde Coritiba'da kiralık olarak top koşturdu..Geçtiğimiz sezon çıktığı 20 maçta 5 gol ve 1 asist kaydeden Muniz'in kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor..1.85 boyundaki golcü futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro.

Kaynak: Fotomaç