FBTV'de Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk gibi ünlüler kampanyayla bağış toplayacak. İftardan sahura kadar sürecek programlarla kampanyaya destek istenecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da, Yüksek Divan Kurulu toplantısında "12 Mayıs'ı 13 Mayıs'a bağlayan gece iftar sahur arasında bir program yapacağız." demişti.

NEDEN 12 MAYIS TARİHİ SEÇİLDİ?

Fenerbahçe, 3 Temmuz sonrası Galatasaray ile Kadıköy'de 12 Mayıs 2012 tarihinde Süper Final'in son maçını oynamış ve şampiyonluğu rakibine kaptırmıştı. Maç sonrasında sarı lacivertli taraftarlar ile emniyet güçleri arasında hem stadyum içi hem stadyum dışında istenmeyen olaylar yaşanmıştı.

FENER OL KAMPANYASINDA SON DURUM!

Başkan Ali Koç, 28 Nisan'da yaptığı açıklamada, "Kampanyaya ilişkin yapmış olduğumuz 4 Nisan tarihli lansmandakredi kartı, SMS ve banka EFT/Havale ve PTT aracılığıyla 375.000 bin üzerinde işlem gerçekleştirilmiştir. Ulaşmak istediğimiz hedefi göz önüne aldığımızda henüz 1 haftayı doldurmamasına rağmen taraftarın göstermiş olduğu ilgi bizi oldukça memnun etmektedir." demişti.

Basına yansıyan bilgilere göre; şu ana kadar Fener Ol için toplanan para 15 milyon euro'yu geçti. Fenerbahçe'nin kampanyadaki hedefi 65 milyon euro'ydu. 




Kaynak:Sporx