Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı Lacivertli takımın gündemine flaş isimleri aldığı ifade edildi.

Serdar Dursun ve Caulker'i renklerine ağlayan Fenerbahçe diğer bölgelere içinde düğmeye bastı.

Sarı Lacivertli takımda teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda çalışmalar sürerken; adı Hulk, Fabio Martins, Sime Vrsaljko ve Edin Dzeko gibi isimlerle anılan Fenerbahçe ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Dünyanın dört bir yanından genç oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Santos forması giyen 19 yaşındaki futbolcu Kaio Jorge'yi gündemine aldığı öne sürüldü.

Sarı Lacivertli yönetimin genç golcü için önümüzdeki günlerde Brezilya ekibine resmi teklif yapacağı ifade ediliyor.

KAIO JORGE KİMDİR?

Tam adı Kaio Jorge Pinto Ramos olan futbolcu, 24 Ocak 2002 tarihinde Brezilya'nın Olinda kentinde dünyaya geldi. Futbola Santos altyapısında başlayan genç forvet, Ocak 2019'da aynı takımla profesyonel sözleşme imzaladı.

Santos ile 23 maçta forma giyen Jorge, 6 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti..Kulübüyle olan sözleşmesi Aralık 2021 yılına kadar devam eden Kaio Jorge, Brezilya Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de 10 kez forma giydi ve 6 gollük performans sergiledi.

Jorge ile birlikte bir forvet takviyesi daha yapmak isteyen Fenerbahçe'de sol bek transferi için de girişimler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon başında Trabzonspor'dan ayrılan Filip Novak'ı kadrosuna dahil eden Sarı Lacivertli takım, Çek futbolcudan istenen performası alamadı.Novak'a gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan yönetim, tecrübeli oyuncunun alternatifini Kolombiya'da buldu.

Fenerbahçe'nin Kolombiya ekibi Junior FC'de forma giyen Gabriel Fuentes'i gündemine aldığı iddia ediliyor. 

Sarı Lacivertli kulübün 24 yaşındaki sol bekin menajeriyle temas kurduğu ve önümüzdeki günlerde somut adımlar atacağı da iddialar arasında.

GABRIEL FUENTES KİMDİR?

Tam adı Gabriel Rafael Fuentes Gomez olan futbolcu, 9 Şubat 1997 tarihinde Kolombiya'nın Santa Marta kentinde dünyaya geldi. 2018 yılında Barranquilla'dan Junior FC'ye transfer olan Kolombiyalı sol bek, geçtiğimiz sezon çıktığı 26 maçta 6 asist kaydetti.

Kulübüyle olan sözleşmesi Aralık 2021'e kadar devam eden Fuentes'in güncel piyasa değeri ise 1.2 milyon Euro...

Kaynak: Fotomaç