TRT SPOR’a konuşan Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de forma giyen Alpaslan Öztürk, hayalinin büyük takımlarda ve Avrupa’da oynamak olduğunu dile getirdi.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle evinden canlı yayına bağlanan 26 yaşındaki futbolcu, evde geçen günlerini ve ileriye dönük hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İzmir ekibinin futbolcusu Alpaslan, Milli Takım ile ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi; “Milli Takım’a girmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım ve gireceğime de inanıyorum” 

Göztepe’nin defans oyuncusu kulüp bazında da hedefini açıkladı.

Takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu dile getiren Alpaslan Öztürk şu ifadeleri kullandı; “Genç bir Türk futbolcusu olarak hedeflerim arasında daha ileriye dönük Avrupa var. Büyük takımlarda oynamak isterim, tabi Göztepe de büyük bir takım ancak ailem ve çocuklarım İstanbul’da yaşıyor, bütün düzenim orada, o yüzden İstanbul takımları da olabilir ama öncelik Avrupa” 

Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den de transfer teklifi aldığı belirten 26 yaşındaki defans oyuncusu, “İki tarafın da mutlu olabileceği bir noktada birleşilirse neden olmasın! Ben Göztepe’yi de yüzüstü bırakmak istemem. Onların da mutlu olacağı şekilde gerçekleşirse güzel olur” şeklinde konuştu.

Kaynak: Super Haber