Fenerbahçe basında bugün çıkan haberler hakkında bi açıklama yaptı..

İŞTE O AÇIKLAMA

Bugün tarihli Sabah Gazetesi’nde yer alan “Böyle giderse işler değişir hocam” başlıklı haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım adına bazı asılsız ifadeler kullanılmıştır. Haberde bahsi geçen diyalogların tamamı yalandır ve hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Ayrıca, bugünkü Takvim Gazetesi’nde yer alan “Suçlu aranıyor (Başkan Aziz Yıldırım çok kızdı: Yine beni sahaya indirtecekler)” başlıklı haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın söylediği iddia edilen cümle çirkin bir hayal ürünüdür.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın Molde maçından bugüne kadar teknik direktörümüz ve takımımızla ilgili herhangi bir açıklaması ve görüşmesi bulunmamaktadır.

Kendi yazmak istediklerini yazma cesareti olmadığı için, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım adına yazan söz konusu gazetelerin yalan habercilik anlayışını esefle kınıyoruz. Bir kez daha hatırlatmak isteriz ki, asılsız iddialar ortaya atarak yalan haber yazmak ahlaksızlıktır. Okuyuculardan isteğimiz, söz konusu gazetelerin yaptığı bu tarz yalan ve masabaşı haberlerine itibar etmemesidir.

Fenerbahçe Spor Kulübü