Fenerbahçe'de Erwin Koeman'ın da takımda beklenen uyanışı gerçekleştirememesinin ardından Ali Koç yönetiminin inadı kırıldı ve taraftarın çok istediği Ersun Yanal ile ilk görüşme gerçekleştirildi. Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, gün içinde teknik dierktör Ersun Yanal ile bir araya geldi ve teklifini ilettikten sonra deneyimli hocanın da taleplerini dinledi.

1,5 YILLIK ANLAŞMA

Anlaşma sağlanamadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı öğrenilirken; yapılan değerlendirmeler sonucunda, tarafların 1,5 yıllık sözleşme üzerinde anlaşmaya oldukça yakın olduğu belirtildi.

Fenerbahçe ve Ersun Yanal'ın önümüzdeki saatlerde de küçük pürüzler üzerinde görüşmelerini sürdüreceği ve büyük bir sürpriz olmaması durumunda anlaşmanın sağlanacağı kaydedildi.

SON ŞAMPİYONLUK YANAL İLE GELDİ

Ersun Yanal, 2013-14 sezonunda Fenerbahçe'nin aldığı son şampiynlukta takımın başında yer aldı ve oynattığı futbolla taraftarlarının sevgisini kazandı.

Ali Koç ile yeniden yapılanmaya başlayan Fenerbahçe, sezon başında göreve getirdiği Cocu ile yollarını ayırdıktan sonra Koeman ile 6 resmi maça çıkmıştı.


Kaynak:Sporx