UEFA Avrupa Ligin 32 turu ilk maçında yarın Kadıköy'de Lokomotiv Moskova ile oynanacak maç öncesinde Fenerbahçe'li oyuncular Josef de Souza, Hasan Ali Kaldırım ve Ozan Tufan ''Maç Günlüğü' Kitapçığına açıklamalarda bulundu.



Brezilya'lı Yıldız Oyuncu Josef de Souza Avrua Liginde tutu çok istediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: 

Çok zor bir maç olacağını biliyoruz. Çünkü Lokomotiv Moskova çok iyi bir ekip, çok güçlü bir takım. Beşiktaş ve Sporting Lizbon’u geride bırakarak buraya geldiler ama bu maçı kazanabilecek her türlü imkan bizim elimizde. Biz kendi sahamızdaki maçtan galibiyetle ayrılmak ve bu turu geçmek için hayatımızı ortaya koyacağız. Avrupa Ligi’nde bir sonraki turu çok istiyoruz, bu nedenle maçın sonuna kadar tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Onların da desteğiyle bu turu geçeceğimizden eminiz.”


Bu sezonun Flaş ismi Hasan Ali Kaldırım ise Avrupada başarılı olmak istediklerinin altını çizdi ve şunları ekledi: 

Bu maç bizim için zor olacak. Lokomotiv Moskova bizim gibi güçlü bir rakip. İlk maçı kendi sahamızda oynayacağımız için iyi bir skor elde etmemiz lazım. Moskova’ya rövanş için iyi bir performans sergileyip, iyi bir skorla gitmemiz lazım. İlk maçı iç sahada oynadığımız için daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Taraftarlarımızın da desteğiyle inşallah ilk maçta iyi bir skor alarak Rusya’ya gideriz. Avrupa Ligi bizim için çok önemli. Avrupa’da başarıya odaklıyız. Onun için kesinlikle bu turu geçip, yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarımıza bu mutluluğu yaşatmak için onların da desteği ile iyi bir performansla bu turu geçmek istiyoruz.”


Bu sezon büyük umutlar ile Brusaspor'dan Transfer edilen Milli oyuncu Ozan Tufan ise Avrupa Liginde büyük Hedeflerinin olduğunu dile getirdi ve ekledi:
 

Bu maç bizim için çok önemli, turu geçmek için bu maçı kazanmamız lazım. Avrupa Ligi’nde hedeflerimiz var. İnşallah ilk maçımızı farklı kazanıp, Rusya deplasmanından da iyi bir skorla ayrılıp bir üst tura yükseliriz. Bu maçta da her zaman olduğu gibi taraftarlarımız bizi yine yalnız bırakmasınlar, desteklerini sürdürsünler."