Fenerbahçe'de transfer harekatı devam ediyor. Sezonu açmaya hazırlanan sarı lacivertliler takımdan ayrılan 9 futbolcunun yerine takviye yapmak istiyor. Transfer çalışmalarından önce kiradan oyuncuların durumları da değerlendirmeye alındı. 2 yıllık Roma macerasını geride bırakan Salih Uçan'ın kadroda yer almasına karar verildi. West Ham United'den dönen Emmanuel Emenike ve Bursaspor'dan dönen Miroslav Stoch'un durumları ise şimdilik netleşmiş değil. 

Yönetim transferde geride kalan dönemde Medicana Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe ve PSG ile sözleşmesi sona eren Gregory van der Wiel'ı imza aşamasına getirdi. Rusya formasıyla Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alan ve geçtiğimiz günlerde Schalke 04'e veda eden Roman Neustadter ile anlaşmaya varan yönetim, son pürüzleri de gidererek deneyimli stopere imza attırmayı amaçlıyor.

Stoper bölgesi için bir diğer alternatif ise Liverpool'dan Martin Skrtel. Deneyimli oyuncudan haber bekleyen yönetim, Slovak futbolcunun Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki macerasının sona ermesini bekliyor. Ancak Skrtel'in şampiyona sonrasında izin yapacak ve hazırlıklara geç başlayacak olması, teknik ekibi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesinde tedirgin ediyor.

Temmuz sonunda oynanacak ilk maçlar için Neustadter ismine öncelik verilmiş durumda. Sarı lacivertliler ayrıca sol beke ve hücum hattına takviye yapmak için arayışlarını sürdürüyor. 

Ajansspor