TAKVİM'in Haberine Göre;

Fenerbahçe'de; Berisha, Serdar Dursun ve Valencia'nın bu sezon sergilediği performansların ardından hayal kıırıklığı yaşandı.

Golcü transferini gündeminde bulunduran sarı lacivertlilerde adeta aday enflasyonu yaşanıyor. Birçok oyuncu temaslarını devam ettiren Fenerbahçe'De gündeme gelen son forvetin  Lucas Alario olduğu öne sürüldü.

Yönetimin, Bundesliga takımı Bayer Leverkusen'de oynayan Arjantinli oyuncuyu transfer etmek adına çalışmalara başladığı ifade ediliyor.

Elde edilen bilgilere göre yönetim, Leverkusen'le 2024 senesine kadar kontratı bulunan Alario'yu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak takıma dahil etmeyi hedefliyor.

29 yaşındaki futbolcu  bu sezon 17 maçta sadece 2 gol kaydedebildi. Leverkusen'in bu performansın ardından Alario'yu elden çıkarmak istediği kaydededildi.

2017'de River Plate'ten 24 milyon Euro bedel karşılığında Alman takımına dahi olan Alario, 9 defa Arjantin Milli Takımı'nda forma giydi ve 3 gol attı. Leverkusen formas altında 148 maçta forma giyen  Lucas Alario 53 gol kaydederken 16'da gol pası verdi.. Yıldız futbolcuyla 4-5 takımın daha ilgilendiği gelen haberler içerisinde..

KAYNAK: TAKVİM.