Sarı lacivertli ekip, sezon başında Cocu ile anlaşmış ancak üst üste alınan kötü sonuçların ardından Hollandalı'yla yollarını ayırmıştı..

Bir süre teknik direktör adaylarıyla görüşüldü ancak sonuç olarak Cocu'nun yardımcısı Koeman'ın takımı çalıştırmaya devam etmesi kararlaştırıldı..

O dönemde Jorge Sampaoli, Laurent Blanc gibi isimlerin adı geçmişti. Ancak sürpriz bir isimle görüşüldüğü ortaya çıktı..

İŞTE COMOLLI'NIN GÖRÜŞTÜĞÜ İSİM!

Arjantin basınının iddiasına göre Fenerbahçe, son olarak Kolombiya Milli Takımı'nı çalıştıran Jose Pekerman'a teklif götürdü.
.
Ancak 69 yaşındaki teknik adamın bu teklifi geri çevirdiği kaydedildi..

BİRÇOK TEKLİFİ REDDETMİŞ!

Eylülden bu yana boşta olan Arjantinli'nin Fenerbahçe ile birlikte Sporting CP, Meksika Milli Takımı, Çin Milli Takımı ile Güney Kore ve Suudi Arabistan'dan bazı takımların tekliflerini de reddettiği belirtiliyor.
.
Pekerman kulüp takımı olarak en son 2009'de Meksika ekiplerinden Tigres'i çalıştırmıştı..

KOEMAN İLE DEVAM DEMİŞTİ!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, geçtiğimiz günlerde FB TV'de katıldığı bir programda takımın yeni teknik direktörüyle ilgili şunları söylemişti:
.
"Koeman'la konuştuk. Şu anda doğru kişinin kendisi olduğunu söyledik. Koeman'la devam etmek istiyoruz. Şu anda doğru isim o.".




Kaynak:Fotomaç