İspanya La Liga ekibi Real Sociedad'da forma giyen Kosova asıllı Belçikalı futbolcu Adnan Januzaj'ın Süper Lig takımı Fenerbahçe'nin radarında olduğu iddia edildi.

Sarı Lacivertli takımda teknik direktör Vitor Pereira'nın da onay verdiği ifade edilen 26 yaşındaki yıldız isim ile Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; birçok kulübün peşinde olduğu Kosova asıllı Belçikalı yıldızın için Fenerbahçe yönetiminin Ocak ayı için menajeriden randevu aldığı öne sürüldü.

Deneyimli çalıştırıcı Pereira'nın da onay verdiği yıldız ismi Galatasaray'ın da istediği çıkan iddialar arasında yer alırken, oyuncu için en istekli takımın Fenerbahçe olduğunun altı çizildi.

ADNAN JANUZAJ KİMDİR?

26 yaşında ve 1.86 boyunda olan Adnan Januzaj sağ ve sol kanatlarda oynayabiliyor. 13 kez Belçika Milli Takım forması da giyen Januzay kanat oyuncusunu olmasına karşın top tekniği üst düzeyde.

Çabukluğu ve kolay adam eksiltme özelliği olan Adnan Januzaj bir kanat oyuncusu olmasına karşın yüksek top tekniğine sahip. Bu yüzden gerektiğinde 10 numaralı mevkide de forma giyebiliyor.

13 kez Belçika Milli Takım formasını giyen Adnan Januzaj bu maçlarda 1 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Kaynak: NTV Spor