Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin başkanvekili Semih Özsoy, teknik direktör kriterleriyle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde şu ifadeleri kullanmıştı; “Türkiye gerçeklerini, ligi bilen, zorlukların üstesinden gelecek bir isim”

Bu açıklamanın ardından İngiltere'de çalışan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic için girişimlerin olduğu iddia edildi. Ancak İngiliz basını bunun ‘imkansız’ olduğunu öne sürdü.

Fenerbahçe’nin, 2013-15 yıllarında Beşiktaş’ta görev yapan West Bromwich’in teknik adamı Bilic için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. Sarı Lacivertli kulübün kısıtlı kadroyla Beşiktaş'ta başarılı işlere imza atan, Şenol Güneş ile çifte şampiyonluk yaşayan kadronun temellerini atan Slaven Bilic’le yeni yapılanmaya gitmeyi hedefliyordu. Ancak İngiliz basını bunun girişim olumsuz olduğu yazdı.

BirminghamLive’da yer alan haberde; “Bilic’in Fenerbahçe’nin başına geçme ihtimali yok denecek kadar az. Bu, komuk bir çaba. Bilic, West Bromwich ile Premier Lig’e yükselmeye yakın ve West Midlands’ta çok mutlu” ifadelerine yer veridli.

Kaynak: Super Haber