Sarı-lacivertlilerin planı, Janssen'i bir yıl daha kiralamak ancak Tottenham, 2016'da bonservisine 22 milyon euro ödediği futbolcuyu satmak istiyor; kiralamak için kapısını çalan kulüplere ise satın alma zorunluluğu dayatıyor. Fenerbahçe bu şartı kabul etmek istemezken, pazarlıkların kıran kırana sürdüğü kaydediliyor.


Comolli, Premier Lig'de transfer döneminin biteceği 9 Ağustos'u (yarın) koz olarak kullanıyor.

Tottenham bu tarihe kadar eğer golcü oyuncuyu bir İngiliz ekibine gönderemezse, Janssen ya elde kalacak ya da Fenerbahçe'nin şartları kabul edilecek.

COCU: "SİSTEMİME UYAR"

Fenerbahçe'nin geçen sezon büyük umutlarla kiralık olarak renklerine kattığı Janssen, geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle takıma fazla katkı verememişti.

Sadece 16 lig maçında forma giyebilen 24 yaşındaki forvet oyuncusu, 4 gol-2 asistlik bir performans tutturdu. Phillip Cocu, vatandaşının kendi sisteminde büyük iş yapacağını düşünüyor.

JANSSEN: "UMARIM ANLAŞIRLAR"

Fenerbahçe'de geçen sezon sakatlık nedeniyle istediği işleri yapamadığını söyleyen Janssen, "Cocu'yu yakından tanıyorum. Beni istediğini biliyorum ve eğer Fenerbahçe'ye transferim gerçekleşirse bu kez her şeyin farklı olacağını düşünüyorum. Gelişmeleri ben de yakından izliyorum; umarım kulüpler anlaşırlar" dedi.












Kaynak Star