Aatif, Van der Wiel ve Roman Neustadter ile resmi sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Martin Skrtel’i de bitirmeye hazırlanıyor... Transferde artık gözler en kritik bölgeye çevrilmiş durumda. Sarı-Lacivertliler, Nani’yi 8.5 milyon Euro’ya Valencia’ya gönderdikten sonra 10 numara arayışlarını iyice hızlandırdı. Hedefte iki isim var: Hakim Ziyech ve Valbuena.

Bonservis işi karışık

23 yaşındaki Ziyech ilk etapta yönetimin öncelik verdiği oyuncuydu. Ancak Faslı yıldızın işi biraz karışık. Ziyech’in bonservisi 3 farklı yerde bulunuyor. Yani Ziyech’in satılması durumunda para 3’e bölünecek. Twente’nin yanı sıra eski kulübü Heerenveen ve bir menajerlik şirketi genç futbolcunun haklarını elinde bulunduruyor. Bonservis maliyeti ise 10 milyon Euro’nun üzerine çıkmış durumda.

7 milyon Euro...

UEFA’nın denetimi nedeniyle bu rakamlara kesinlikle çıkmayı düşünmeyen Fenerbahçe’de rota Mathieu Valbuena’ya çevrildi. Kulübü Olympique Lyon’a bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro öneren Sarı-Lacivertliler, 31 yaşındaki Fransız maestroya 2 senelik sözleşme ve yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret teklif etti. Toplamda 7 milyon Euro’luk bir rakamla Valbuena’yı bitirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, 10 numara konusunda aceleci davranmayacak.