Fenerbahçe Yönetim Kurulu, bugün bir toplantı gerçekleştirecek. Gündem maddeleri arasında teknik direktör konusu da olacak..

Şu an takımın başında geçici olarak bulunan Erwin Koeman'ın geleceği netleşecek..

Yönetimde, Hollandalı çalıştırıcıyla yola devam etme fikrinin hayli yoğunlaştığı belirtildi..

Yönetim, büyük bir sürpriz olmazsa, Koeman'a "Ocak ayına kadar bizimlesin" diyecek.

İŞTE KALMASINDAKİ ETKENLER

1 VALBUENA'YI HAYATA DÖNDÜRDÜ

Galatasaray maçıyla başlayan çıkışta, Fransız yıldızın katkısı büyük. Koeman, takımın en çok tartışılan ismi olan Valbuena'yı en iyi kullanan teknik adam olarak ön plana çıkmayı başardı..

2 KRİZİ FIRSATA ÇEVİRDİ.

Orta alanda oyuncu kalmadığı bir ortamda cesur bir kararla Isla'yı o bölgede oynattı. Şilili yıldız orta alanda görev yaptığı bölümde Alanyaspor maçının yıldızıydı. Bir de asist yaptı.

3 TAKIMLA BUZLAR ERİDİ.

Teknik heyetle takımın arasındaki iletişimi yeniden sağladı. Samandıra'da Koeman dönemi itibarıyla ciddi bir toparlanma ve ayağa kalkma gözleniyor..

4 TARAFTAR ONU SEVDİ

İlk başta herkes soğuktu. Ancak Alanyaspor maçında tribünler ismini bağırarak kendisine hakkını teslim etti. O da maç sonunda taraftarlara teşekkür etti..

ARTIK HOCA ARAMIYORLAR

Koeman'ın performansını manşetlere taşıyan Hollanda basını, tecrübeli futbol adamının takımda kalacağını yazdı. NU Sports, sarı-lacivertli takımın 6 maç sonra kazandığına dikkat çekerek "Alanyaspor'u 2-0 yenerek ligde ilk galibiyetini alan Koeman, Fenerbahçe'ye ise 6 maç sonra 3 puan kazandırdı" ifadelerini kullandı..

Voetbal Primeur ise Koeman'ın performansını, "Yenilgisiz Koeman! Geçici olarak Fenerbahçe'nin başında olan Koeman yola iyi devam ediyor" şeklinde yorumladı.

FC Update manşetten verdiği haberin detaylarında Fenerbahçe'nin hoca aramayı bıraktığını yazdı.

De Telegraaf: "Koeman, Fenerbahçe ile yine kazandı.",

AD: "Koeman, Fenerbahçe'nin başında hiç yenilmedi."

RTL: "Koeman, Fenerbahçe'de kalıcı olma yolunda." diye yazdı.