Giuliano'nun takımdan gönderilmesi sonrası sarı lacivertli ekibin son transferi olarak dikkat çeken Yassine Benzia'yı Fransız haber sitesi CNEWS muhabiri Said El Abadi değerlendirdi..

El Abadi, Benzia'nın Fenerbahçe'ye transferinin sürpriz olduğunu ifade ederken, 23 yaşından sonra kariyerine belki de yeniden başlayacağını belirtti..

"Lyon döneminde Karim Benzema sonrasında takımın yıldızı olması bekleniyordu fakat o patlamayı yapamadı" diyen El Abadi, Benzia'nın Türkiye'deki kariyeri hakkında ise şu değerlendirmede bulundu:.

"Süper Lig'de gerçek potansiyelini göstereceğine inanıyorum. Tekniği yüksek bir oyuncu ve ayaklarını çok iyi kullanıyor..

Sahaya kalbini koyar, öyle oynar. Tam bir takım oyuncusu ki Fenerbahçe'nin şu an en çok ihtiyaç duyduğu oyuncu tipi bu.".

CNEWS muhabiri Said El Abadi, Fenerbahçe'nin Benzia için büyük bir fırsat olduğunu da dile getirirken şunları söyledi:.

"Potansiyelini gösterebilmesi için büyük bir kapı açıldı onun için. Aslında kariyeri için yeni bir yol çıktı karşısına..

Fenerbahçe gibi atmosferi yoğun ve hareketli bir kulüpte iyi karakteriyle, cana yakınlığıyla ve sorun çözebilen kişiliğiyle fark yaratacaktır."




Kaynak:Fotomaç