Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın ilan edilen koronavirüs nedeniyle liglere verilen sırada çalışmalarını aralıksız sürdüren Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın geleceği netlik kazanmadı.

Sarı Lacivertli kulübün verdiği antrenman programının haricinde bireysel olarak da çalışmalar gerçekleştiren 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Spor Toto Süper Lig'deki kulüplerin haricinde yurt dışından da takip ediliyor.

2012 yılından bu yana Sarı Lacivertli formayı terleten Kaldırım, Almanya Bundesliga'nın üst düzey 2 takımından teklif almasına karşın Fenerbahçe Kulübü'nün kendisine yapacağı teklifi beklediği iddia ediliyor.

Öte yandan Fenerbahçe'de hırsı ve disiplini ile de büyük beğeni kazanan Hasan Ali'nin menajerliğini kardeşi Cem Kaldırım yapıyor.

30 yaşındaki deneyimli sol bek oyuncusunun uzun yıllardır hizmet ettiği Fenerbahçe ile yeni sözleşmeye imza atmak istediği ve ilk tercihinin bu olduğu belirtilirken, iki taraf için de şartların uygun olması önemli detay.

Hasan Ali'nin Almanya'da yakından takip edildiği ifade edilirken görüşmeleri Cem Kaldırım sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Hasan Ali Kaldırım'ın fedakarlık yaptığı ve yeni sözleşmesinde indirime gideceği iddia edilmişti. Ancak yaşanan bu gelişmenin ardından Sarı Lacivertli takımın taraftarları tarafından beklenmedik bir tepkiyle karşılaşıldı.

Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada #HasanAliyiİstemiyoruz etiketi ile tecrübeli sol beki takımda görmek istemediklerini dile getirdi.

Kaynak: Super Haber