Süper Lig'de ekiplerinden Fenerbahçe'de flaş Mesut Özil gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımda henüz istediği performansı sergileyemeyen dünyaca ünlü yıldız için flaş bir transfer teklifte bluunuldu.

Fotomac.com.tr'den Ömer Faruk Özcan'a konuşan Fatih Doğan, Mesut Özil için Katar takımının resmi teklifte bulunduğunu ve bu transf için İstanbul'a geldiklerini dile getirdi.

"Mesut Özil, Fenerbahçe'de bir türlü istediği performansı bulamadı. Aslında sadece performansı değil, iyi olmasına rağmen mutlu da olamıyor. Mesut Özil'in Pereira ile de yaşadığı sıkıntılar da var. Mesut Özil'i yeteri kadar kullanamayan bir Pereira var. Bu süreci biliyoruz."

"Tam bu süreç yaşanırken, yaklaşık 3 hafta önce Mesut'a Katar temsilcileri çok ciddi ilk teklifi yaptılar. Ve ısrarlarını sürdürüyorlar."

"Geçen hafta bir gelişme olmuştu. En son Katar temsilcilerinin İstanbul'a kadar gelip, niyetlerinin çok olduğunu Mesut Özil'i Katar'da görmek istediklerini çok cazip bir teklif getirdiklerini biliyoruz."

"Tabii Mesut'un bir Fenerbahçe aşkı var. O yüzden Fenerbahçe'den yeteneklerini göstermeden, taraftarlarla bütünleşmeden kopmak çok kolay değil. Ama Pereira'nın durumu Mesut Özil'i kararsızlığa itmiş durumda. Katar temsilcisi, Mesut'un kararını vermesini ve onlara gitmesini bekliyor."

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 13 mücadelede forma giyen Mesut Özil 4  kez gol  sevinci yaşadı.

KAYNAK: NTV SPOR

.

.