UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kadıköy'de Manchester United'ı konuk edecek.
Saat 21.00'da başlayacak mücadeleyi  Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek.
Karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Lens, Van Persie, Volkan Şen, Emenike.
Manchester United: De Gea, Darmian, Blind, Rojo, Shaw, Herrera, Pogba, Rashford, Rooney, Martial, Ibrahimovic

Advocaat, United'ı şaşırtacak
Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Manchester United karşısında Old Trafford'da olduğunun aksine daha hücum ağırlıklı bir takımla sahada olmanın planlarını yapıyor. Ada'da Josef, Topal ve Neustadter üçlüsü ile orta sahayı kapatarak rakibini dudurmaya çalışan Advocaat bu kez tam tersi bir hamle yaparak United'ı şaşırtmanın planları içinde.
Karabük maçında yedek oturttuğu Emenike'yi 11'de sahaya sürmenin planlarını yapan Advocaat'ın planı ise Nijeryalı oyuncunun yanı sıra ileride kullanacağı van Persie ve Volkan Şen'i döndürerek oynatmak Bu şekilde Manchester United'in bu sezon çok eleştirilen defansını şaşırtmak istiyor.

Planı Sow:

Advocaat'ın forvet hattıyla ilgili B planı ise Moussa Sow... ilk maçta defans yaparak 4 gol yemeleri üzerine, "benim takım defans yapmayı bilmiyor"u kabul eden Hollandalı teknik adam İngiliz ekibi karşısında 1-0 kazanmasının imkansız olduğunu anladı. Bu yüzden 3 forvetle oynayacak. Sow'u idmanlarda 11'de düşünen Advocaat'ın amacı ise Lens'i sağda van Persie'yi de ortada tutarak kendi formatlarından uzaklaştırmamak.
Taraftar uyarısı
Bugün oynanacak Manchester United maçının dolu tribünler önünde oynanacak olması teknik direktör Dick Advocaat'ı da heyecanlandırdı... İstanbul'a gelmeden önce Fenerbahçe seyircisi hakkında sürekli iyi şeyler duyan ama geldiği günden bu yana tribünler yüzünden hayal kırıklığı yaşayan Hollandalı teknik adam yöneticilerin ''biletlerin büyük çoğunluğu satıldı'' sözleri ile keyiflendi. İlk kez takımının başında dolu tribünler önünde sahaya çıkacak olan Advocaat oyuncularını da, ''bu fırsatı iyi değerlendirin. Eğer iyi bir oyunla galip gelirsek, tribüne gelen taraftar bir daha gitmez'' diyerek oyuncularını motive etmeye çalışıyor.