Fenerbahçe, Monaco ile özel bir turnuva kapsamında hazırlık maçı yapacak. Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını sürdürdüğü İsviçre'de turnuvada 4. maçına çıkacak Fenerbahçe'nin şu ana kadar oynadığı maçlarda galibiyeti yok. Toplam 4 hazırlık maçında 3 mağlubiyet bir beraberliği olan Fenerbahçe, Monaco karşısına galibiyet için çıkacak. Peki Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE - MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki son hazırlık maçında Alpler Futbol Festivali Turnuvası'nda Fransız ekibi AS Monaco ile karşılaşıyor. 19 Temmuz Çarşamba günü Chailly Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Monaco maçı TSİ 20.00’da başlayacak ve D Smart'ın Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe, AS Monaco maçıyla birlikte İsviçre'deki çalışmalarını tamamlayacak ve İstanbul'a dönecek.

HAZIRLIK MAÇLARINDA GALİBİYET YOK!

Yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 27 Haziran Salı günü yaptığı antrenmanla başlayan Fenerbahçe ardından 1-8 Temmuz tarihleri arasında Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde 7 günlük bir kamp süreci geçirdi. Kampın son günü, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda Romanya’nın Juventus Bucuresti takımı ile ilk hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe, bu mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'nin golleri yeni transfer Mehmet Ekici’den geldi.
Fenerbahçe, İsviçre'deki hazırlık kampı dahilinde Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla Censuy Stadı’nda yaptığı maçtan ise 2-1 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'nin tek golünü yeni transfer Nabil Dirar kaydetti. Fenerbahçe İsviçre'deki ikinci hazırlık maçında Fransız ekibi Marsilya ile karşılaştı. 77. dakikada Valere Germain’in kaydettiği golle Fransız ekibi mücadeleyi 1-0 kazandı. Buradaki üçüncü maçında ise İspanyol ekibi Athletic Bilbao ile karşılaşan Fenerbahçe, müsabakadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.
Fenerbahçe, lk resmi maçını 27 Temmuz Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Mladost Podgorica - Sturm Graz eşleşmesinin galibiyle deplasmanda oynayacak.

FENERBAHÇE'DE TRANSFER ÇALIŞMALARI

Fenerbahçe, yeni sezona Aykut Kocaman yönetiminde girerken kadrosunda değişikliklere gitmeye başladı. Mathieu Valbuena, Nabil Dirar,Carlos Kameni ve Mehmet Ekici ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe, genç yetenek Eljif Elmas ve Mauricio Isla ile de imza atmaya hazırlanıyor. Bir yandan da forvet arayışını sürdüren Fenerbahçe'nin hedefinde Everton'da oynayan Oumar Niasse var. Fenerbahçe'nin UEFA'ya verecek listeye yeni ismi koyabilmesi için 21 Temmuz'a kadar transferi gerçekleştirmesi gerekiyor.

FENERBAHÇE MONACO MAÇINI YAYINLAYACAK ALTERNATİF KANALLAR
Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Fenerbahçe'nin bu akşam Monaco ile oynayacağı maçı uluslararası birçok kanal canlı olarak yayınlayacak. İşte Fenerbahçe Monaco maçını yayınlayacak kanallar;

ESPN, DAZN, SportKlub, Canal+ Sport, TeleClub Sport Live, Fox Sports, Smart Spor, WatchESPN,