Fenerbahçe'de sezon başında Comolli ile transfer çalışmalarına start veren ve listedeki onlarca oyuncuyla masaya oturan Başkan Ali Koç’un nihai olarak kadroya kattığı futbolcular büyük hayal kırıklığı yarattı.

Slimani, Benzia, Jailson, Reyes, Frey, Ayew’de karavana atan Fenerbahçe’de bu transferlerin faturası Damien Comolli’ye kesilirken, Fransız Sportif Direktörün elinden kaçırdığı futbolcuların şu an oynadıkları takımlarda iyi performans göstermeleri Comolli üzerindeki baskıları bir kat daha artırıyor.

JONATHAN BAMBA BEDAVAYA ELDEN KAÇTI

Yazın Lig 1’den oyuncu bakan ve St Etienne ile sözleşmesi sona eren Jonathan Bamba ile ilgilenen Comolli’nin 23 yaşındaki futbolcunun işini bitiremediği gibi Bamba’nın yerine Andre Ayew’i transfer etmesi büyük bir skandal olarak göze çarparken, Lille’de harikalar yaratan kanat forvetin piyasasını 15 milyon euro’ya kadar çıkarması camiada büyük bir pişmanlık yarattı. Fransa’da Lille ile 35 maçta 12 gol 2 asist yapan Jonathan Bamba takımını Şampiyonlar Ligi’ne götüren en önemli futbolculardan biri olarak gösterilirken, oyuncunun bedavaya elden kaçırılması sarı lacivertli kulüpte Comolli’nin geleceğini sorgulatır duruma geldi.



Kaynak:Güneş ve TM Dijital Haber Merkezi