Sarı lacivertli ekibin Sevilla'da forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Ever Banega için resmi temaslarda bulunduğu iddia edildi.

İspanyol basınından Estadio Deportivo'da yer alan habere göre, yeni sezonda Sevilla'nın kadrosunda düşünülmeyen ve Sportif Direktör Monchi'nin planları arasında yer almayan Banega takım aramaya başladı. Banega'nın menajeri Santiago Hirsig'in birkaç aracıya oyuncusunun Çin ve Türkiye'ye transferi için taşıma yetkisi verdiği bildirildi.

ARJANTİN, ÇİN YA DA TÜRKİYE

Ever Banega için Sevilla'nın 7 milyon euroluk bonservis belirlediği, ülkesi Arjantin'den Boca Juniors'un listesinde de olan Ever Banega'nın Çin ya da Türkiye'nin de yolunu tutabileceği kaydedildi.

Türkiye'den temasa geçilen kulübün Fenerbahçe olduğu, sarı-lacivertli takımın bu transfer için kasasında 7 milyon çıkarması gerektiği bilgisi paylaşıldı

Endülüs ekiibinde sözleşmesi 2020 yazında sona erecek olan Éver Maximiliano David Banega, bu sezon 51 maçta 8 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. Ligde 32 maçta 3 gol ve 5 asistle oynadı. 30 yaşındaki Banega, Sevilla'ya 2017'de 7 milyon euroya gelmişti.




Kaynak:Sporx