'40 YAŞINDAKİ BİR KALECİNİN OLGUNLUĞUNA SAHİP'

Fenerbahçe forması ile çıktığı maçta yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken ve genç yaşına rağmen kalede kendinden emin görüntüsü ile bütün otoritelerden tam not alan Altay Bayındır, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da bir numaralı gözdesi. Öyle ki sarı lacivertli ekibin teknik patronu, oyuncunun 21 yaşında olmasına rağmen adeta 40 yaşında bir kalecinin olgunluğuna sahip olduğunu düşünüyor.

NUBEL GİDERSE ALTAY BAYINDIR GELİYOR

İstanbul ekibinde bu kadar istikrarlı ve başarılı olan Altay Bayındır, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekmiş durumda. Altay'ı isteyen ilk takımlardan birinin ise Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 olduğu iddia edildi. Ozan Kabak'ın da formasını giydiği Alman takımı; Chelsea, Bayern Münih, Tottenham ve PSG'nin izlediği kaleci Nübel'in yokluğunda Altay'ı kadrosuna katmak istiyor.

RENNES DE OYUNCUYA TALİP

Bundesliga temsilcisinin Altay ile alakalı tüm bilgileri Türkiye'de yaşayan ve görev yapan bir scout tarafından alındığı, Schalke'nin Nubel'i kaybetmesi durumunda Altay Bayındır'ın transferi için resmen devreye gireceği ifade edildi. Öte yandan Fransa Ligue 1'de mücadele eden Rennes kulübünün de Altay'ın transferi için oldukça istekli olduğu da gelen haberler arasında.

Bu sezon sarı lacivertli formayla 7 karşılaşmada forma giyen genç kaleci, kalesinde 7 gole engel olamadı. Altay, Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı Gazişehir Gaziantep ve Galatasaray maçlarında kalesini gole kapattı.

Kaynak:Asist Analiz