Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra çok fazla forma şansı bulamayan 16 yaşındaki  genç oyuncu Ömer Faruk Beyaz’ın sözleşmesi 2021 yılının haziran ayında bitecek. Ailesinin Almanya’ya taşınacak olması ve görev alamamasından dolayı mutsuz olduğu öne sürülen genç orta sahaya dünya devlerinin menajerleri aracılığı ile teklif yaptığı iddia edildi.

Geleceğin yıldızı olarak görülen Sarı Lacivertli genç oyuncu Ömer Faruk Beyaz’a Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, Stuttgart, Bayern Münih gibi Almanya Bundesliga'nın önde gelen kulüplerinin yanı sıra Serie A devleri Inter ve Juventus'un yanı sıra  La Liga devi Barcelona ve Real Madrid'in de genç futbolcu için temasa geçtiği iddialar arasında.

Dünya'nın dev kulüplerinden gelen tekliflere rağmen 16 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz’ın çevresine Fenerbahçe’yi çok sevdiği ve para kazandırmadan gitmek istemediğini söylediği belirtildi.

Sarı Lacivertli formayı giyemediği için mutsuz oluduğu ifade edilen genç yıldızın daha önce kulüp altyapısında yetişen ve Serie A devi Juventus’a transfer olan Merih Demiral gibi olabileceği iddiaları gündemi meşgul ediyor.

Kaynak: Mynet Spor