Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz, Almanya'da gündem oldu.

Camiada, Fenerbahçe altyapısında yetişen ve çok fazla forma şansı bulamadığı için Sarı Lacivertli kulüpten ayrılan milli futbolcu Merih Demiral'da yaşanan durumun bir benzerinin Ömer Faruk Beyaz'da yaşanması endişesi sürüyor.

Avrupa devlerinin peşinde olduğu genç futbolcu Ömer Faruk Beyaz'ın forma şansı bulamadığı gerekçesiyle sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya sıcak bakmadığı öne sürülüyor.

Öte yandan her pazartesi Almanya saati ile 18:00-18:30 arası yapılan programda transfer piyasasındaki güncel spekülasyonlara, gelişmelere ışık tutularken genç oyuncular da scouting raporları üzerinden seyircilere tanıtılıyor.

Sky Sport transfer uzmanları, Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki futbolcusu Beyaz'ın müthiş bir yetenek ve raporlarının çok iyi olduğunu belirtirken Sarı Lacivertli kulüp ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek genç oyuncunun Bundesliga, özellikle de bu tip oyunculara ihtiyacı olan Schalke için ideal olabileceğini belirttiler.

"Müthiş bir oyun görüşü var ve takımın hücumuna inanılmaz etki yapıyor" ifadelerini kullanan program yorumcuları Ömer Faruk Beyaz'ı 'Türk Messi' olarak nitelendirdi.

Sarı Lacivertli takım iki sezon önce Ömer Faruk Beyaz'la profesyonel sözleşme imzalamış, sözleşme ve doğum günü kutlamasına Fenerbahçebaşkanı Ali Koç, dönemin sportif direktörü Damien Comolli ve yöneticiler katılmıştı.

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde takımda forma şansı bulan 17 yaşındaki genç yıldız adayına en büyük jest Emre Belözoğlu'ndan geldi. Fenerbahçe'de futbolu bırakan Emre Belözoğlu, son Rizespor maçının 64. dakikasında oyundan çıkarken kaptanlık bandını 17 yaşındaki genç yıldız adayı Ömer Faruk Beyaz'a teslim etmişti.

Kaynak: Mynet Spor