Kocaman,stopere takviye istemişti

Teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından savunma hattına mutlaka takviye yapılması gerektiğini söylemiş ve yönetime bu konuda talebini iletmişti.


Janssen'in Sözleşmesi Kilit Olacak

Fenerbahçe, 1,90 boyunda ve 31 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertli kulübün, sakat olan Vincent Janssen’in sözleşmesini feshetmek ya da askıya almak için görüştüğü öğrenildi. Bu transfer'in bu hafta netlik kazanacak.

Gabriel Paletta Kimdir?

Kariyerine Banfield ekibinde başlayan Gabriel Paletta, sırasıyla Boca Juniors ve Parma formalarını giydikten sonra 2014-2015 sezonunda Milan’a transfer oldu. 2015-2016 sezonunu Atalanta’da kiralık geçiren Paletta, son iki sezonu'da Milan’da geçirdi.

Tecrübeli futbolcu bu sezon Milan’da 31 maçta görev aldı ve 2 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. 31 maçta ilk 11’de oynayan Paletta, 2683 dakika sahada kaldı.

 Çizme basını, İtalyan defans oyuncusunun Milan’daki kariyerinin sona ereceğini ve rotasının Türkiye ya da Çin olacağını yazmıştı. Çizme basınındaki haberlerde; Paletta için en ciddi tercihin Fenerbahçe olacağı ifade etti.