Werder Bremen’le yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki futbolcu Max Kruse, ilk 11’de oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. Alman medyası transferde Fenerbahçe’nin hem yıllık ücret hem de ilk 11 avantajıyla önde olduğunu iddia etti. Ancak, Kruse’nin ailesinin Bundesliga'dan Bayern Münih ve Premier Lig'den Liverpool gibi iki devin bir parçası olma fırsatını kaçırmama yönünde telkinde bulunduğu yazıldı.

Bayern Münih, gelecek sezon Lewadowski'ye iyi bir alternatif arayışına girerken, Max Kruse'a odaklandığı belirtildi. Ancak, Alman golcünün istediği yıllık ücretin transfer konusundaki en büyük problem olacağı yazıldı.

KLOPP, PARAYI SORUN ETMİYOR

Haberin detaylarında ki bilgilere göre Liverpool'un teknik direktörü Jurgen Klopp da, Kruse cephesinde yaşanılan gelişmeleri yakından takip ediyor. Uzun süren Borussia Dortmund macerası sonrasında Liverpool'un başına geçen Klopp'un, yıldız golcüyü Almanya'da çalıştığı dönemden takip ettiği belirtildi. Öte yandan İngiliz devi için Kruse'un isteyeceği yıllık ücretin herhangi bir sorun teşkil etmeyeceği aktarıldı.

Werder Bremen, geçtiğimiz günlerde Max Kruse'nin takımdan resmen ayrıldığını açıklamış ve bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin yıldız golcüyü kısa süre içerisinde kadrosuna katacağı iddia edilmişti.

Max Kruse, bu sezon Bremen formasıyla çıktığı 36 karşılaşmada 12 gol 14 asistlik perfoormans sergilemişti.

Kaynak:Sporx