Çalışmalarını 6 gün boyunca İstanbul'da sürdürecek olan Fenerbahçe, 2 Temmuz Cumartesi gerçekleştireceği idmanın ardından kamp için Fenerbahçe Resort and Sports Topuk Yaylası Tesisleri'ne gidecek. 9 Temmuz'a kadar Düzce’de kamp yapacak olan Sarı-Lacivertli oyuncular burada 3 hazırlık maçı oynayacak.

Üç hazırlık maçı

Fenerbahçe, 3 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de İran'ın Gostaresh Folad Tabriz, 6 Temmuz Çarşamba günü de aynı saatte Romanya'nın CSMS Iaşi ekipleri ile tesislerin sahasında karşılaşacak. Fenerbahçe, 9 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’da Romanya'nın Voluntari takımı ile Düzce Stadı'nda karşılaştıktan sonra İstanbul'a dönecek.

1 günlük iznin ardından hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde devam edecek olan Fenerbahçe, 16 Temmuz Cumartesi günü Fransa'nın Lyon takımı ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 21.45'te bir özel maç yapacak.

Fenerbahçe, 19 Temmuz Salı günü ise Prag şehrindeki Generali Arena'da Sparta Prag ile hazırlık karşılaşması oynayacak.

Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçına 26 ya da 27 temmuz tarihlerinden birinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak.