F.Bahçe eksik kalınca kazanamıyor

Hakemlerin en çok kırmızı kart gösterdiği takım, 4'ü ikinci sarıdan, 5'i direkt olmak üzere Fenerbahçe... Sarı lacivertliler toplam 71 sarı ve 9 ihraçla bu sezonun ceza tablosunun zirvesinde yer alıyor.

Diğer bir deyişle Spor Toto Süper Lig'de 201819 sezonu Fair Play tablosunun son sırasında bulunuyor. Fenerbahçe, kırmızı kartlar nedeniyle eksik kaldığı 7 maçtan sadece beraberlik alırken, diğer 5'inde mağlup oldu. Berabere kaldığı maçlar ise; her ikisi de 1-1 sonuçlanan G.Saray ve Trabzonspor karşılaşmalarıydı.

G.Saray en az faul yapan takım

Fair Play Ligi'nde sondan ikinci sırayı 79 sarı, 4 kırmızı kartla Beşiktaş alırken, Atiker Konyaspor 78 sarı 4 kırmızı kartla 16. basamakta. Fenerbahçe, eksik kaldığı 7 karşılaşmada yalnızca 2 beraberlik elde edebildi ve 5 defa sahadan mağlup ayrıldı. Öte yandan tablosunun zirvesinde yer alan Galatasaray ise 347 ile ligin en az faul yapan takımı konumunda yer aldı. Sarı kırmızılı takımın oyuncularına kural dışı hareketleri karşılığında 78 sarı kart ve 3 direkt kırmızı kart çıktı. Ligde en çok faul yapan takım olan Alanyaspor'da ise (495) futbolculara 66 sarı, 6 kırmızı kart çıktı.




Kaynak:Hürriyet