Hasan Ali Kaldırım'ın sezona kötü başlaması üzerine teknik direktör Phillip Cocu'nun Sportif Direktör Damien Comolli ile görüşerek bu mevkiye takviye istediği öğrenildi..

Hasan Ali'nin isabetsiz pasları ve ortaları ile atak sonlandıramayan Kanarya, forveti İslam Slimani'yi de olumlu kullanamaz hale geldi..

Bu sebeple transfere yönelen Fenerbahçe'nin gündemine Miguel Trauco girdi..

Perulu sol bekin Flamengo ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor..

Fenerbahçe'nin Trauco için Flamengo'ya 1.5 milyon euro bonservis bedeli önerdiği kaydedildi..

Kanarya 26 yaşındaki sol beki renklerine katarak Roberto Carlos, Andre Santos geleneğini yeniden canlandırmayı hedefliyor..

Cocu da bu kanadı 'verimsiz' olmaktan kurtararak atakları zenginleştirmeyi planlıyor..

Sarı-lacivertlilerin transferin bitmesine sayılı gün kala hızlı bir görüşme trafiğiyle Trauco'yu renklerine bağlamak istediği kaydedildi. Trauco'nun da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı belirtildi..

LAKABI GARSON

Peru Milli Takımı'nda da forma giyen Miguel Trauco, kariyerini Flamengo'da sürdürüyor. Brezilya kulübünde 40 maçta 3 gol, 6 asistle oynadı. 5 sarı, 1 kırmızı kart gördü. Brezilya'da lakabı 'garson' çünkü topu hızla getirip takım arkadaşlarına çok iyi servisler yapabiliyor.
.

ROMAN BİZE KARŞI KADRODA

Rusya Milli Takımı, Türkiye ve Çekya ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi maçlarının 25 oyunculuk aday kadrosunu açıkladı. Kadroda Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Roman Neustadter de yer aldı.
.
DÜNYA KUPASI'NDA BANKO OYNAMIŞTI

Miguel Trauco, Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Peru formasıyla boy gösterdi. Grup aşamasındaki 3 maçta da 90'ar dakika sahada kaldı. Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde de 11 maçta 956 dakika şans buldu. Play-off aşamasındaki iki karşılaşmada da sahadaydı.




Kaynak:Fotomaç
.