Süper Lig'de 34. haftaya girilirken, 42 haftalık lig maratonunun da son düzlüğüne yaklaşılmış durumda. Topladığı 70 puanla ligde liderliğini koruyan Beşiktaş'ı 63 puanla Fenerbahçe takip ederken, 62 puanlı Galatasaray 3. sırada yer alıyor.

Sezon bitmesine az bir süre kala kulüpler yeni sezon hazırlıkları içinde kolları sıvadı.

Sezon başında yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Sarı Lacivertli kulüp için birçok isim gündeme gelirken bir transfer iddiası da Belçika basınından geldi.

Belçika kaynaklı haber sitesi 'voetbalbelgie.be'de yer alan habere göre; Yaz transfer sezonunun işaret edildiği listede bonservisi Anderlecht'te bulunan ve Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Isaac Kiese Thelin'nin Fenerbahçe'ye gideceği öne sürüldü.

Daha önce de ismi Sarı Lacivertli takım ile anılan Thelin konuyla alakalı yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

"Fenerbahçe'ye transferim hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Kasımpaşa ile Mayıs ayına kadar kiralık sözleşmem var. Sonrasında neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Ancak iyi işler yaparsam bana ilgi duyulacağınmı biliyorum. Kiralanmaya alıştım. Bu, benim için normal bir şeye dönüştü. Yine de bir kulübün sözleşmesi futbolcusu olmak elbette öncelikli tercihim. Anderlecht'in kontratımın bitimine bir yıl kala beni başka bir takıma kiralık göndermesi zor. Muhtemelen bunu istemeyeceklerdir. Malmö ile iyi ilişkilerim var ve futbolda asla asla dememelisiniz. Bununla birlikte kariyerimi birkaç yıl daha Avrupa'da sürdürmek istiyorum."

Öte yandan Hatayspor'un Fransız ekibi AS Béziers'ten renklerine bağladığı Rayane Aabid'in de Anderlecht'e, Göztepe'nin yıldız ismi Alpaslan Öztürk'ün ise Cercle Brugge'a transfer olacağı iddia edildi.

Kaynak :Fotomaç