Ocak ayında en az iki transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dirk Advocaat'ın yönetime sunduğu liste de belli oldu.

NTV Spor'da yer alan habere göre sarı-lacivertlilerin hedefindeki isimler Hatem Ben Arfa, Mehmet Ekici, Memphis Depay, Eljero Elia, Bilal Başaçıkoğlu ve Henry Onyekuru.

Haberde orta saha transferi için önceliğin Paris Saint-Germain forması giyen Hatem Ben Arfa'dan yana olduğu belirtilirken, yönetimin devre arası tatiline gitmeyerek takıma girmek için özel çalışmalar yapan yıldız futbolcuyu ikna etmek için temaslarını sürdürdüğü kaydedildi.

Orta saha için düşünülen bir diğer aday olan Trabzonspor'un yıldızı Mehmet Ekici için ise takas formülü konuşulurken, devreye Beşiktaş ve Galatasaray'ın da girmesiyle sarı-lacivertliler bu transfer için aceleci davranmama kararı aldı.

Kanat oyuncusu arayışında olan Advocaat, bu bölge için alternatifleri geniş tutarak Manchester United'da bir türlü göze giremeyen Memphis Depay, Feyenoord forması giyen Eljero Elia ve Bilal Başaçıkoğlu ile Eupen'den Henry Onyekuru isimlerini yönetime verdi. Depay'ın PSV'de forma giyerken de Advocaat ile birlikte çalışması umutları artırsa da, yıldız futbolcu için Roma'nın da devrede olduğu biliniyor.