Bu sezon 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Fenerbahçe’de, yeni teknik direktör Dick Advocaat göreve gelir gelmez mevcut kadroya 2 takviye istemişti. Zaman kısıtlı olmasına rağmen yönetim hızlı davrandı ve iki önemli yıldızı son günde takıma kazandırdı. Sow geri dönerken, Hollandalı hocanın çok istediği vatandaşı Lens kiralandı.

Bu isimlerin katılmasıyla birlikte Fenerbahçe’nin hücum hattındaki alternatifleri artarken, teknik heyet kağıt üzerinde planı hazırladı. Buna göre Fenerbahçe’nin A planı Sow, Van Persie ve Lens’ten oluşacak. Advocaat, Sow ve Lens’in de gole dönük tarzından faydalanmayı hedefliyor. Kısacası Sarı-Lacivertliler, tek santrfordan ziyade geçmişteki gibi 3 forvetle birlikte oynamaya hazırlanıyor.

Miroslav Stoch da var

Bu 3 oyuncu sahadayken B planı ise Aatif-Emenike-Volkan Şen’den oluşuyor. Bu oyuncularla Stoch’un yanı sıra sakatlıktan döndükten sonra Fernandao da forma savaşı verecek. Kısacası Sarı-Lacivertli ekibin hücum bölgesinde kıyasıya bir forma rekabeti yaşanacak. Advocaat ise 3 kulvarda tüm oyuncuları kullanmayı planlıyor. Sakatlık ve kart cezaları da göz önünde bulundurularak, “Herkese ihtiyaç olacak” diyor.