SON 5 MAÇTA 1 KEZ KAZANDI

Lige Gazişehir Gaziantep ve Medipol Başakşehir galibiyetleriyle başlayan ve bu 2 maçta 6 puan almayı başaran Fenerbahçe, sonraki 5 haftada ise yalnızca 1 galibiyet alabildi ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Özellikle yapılan bireysel hatalardan gol yiyen ve oyun anlamında çoğu maçta rakibine üstünlük sağlayan Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetiminde alternatif sistemler üzerinde duruyor.

ERSUN YANAL İLK 11'İ DEĞİŞTİRİYOR

Sahadaki liderini sakatlığa kurban verenve ligin 8. haftasında oynanacak olan Yukatel Denizlispor maçında sistem değişikliğine gitmesi beklenen sarı lacivertlilerde Ersun Yanal, ilk 11'deki bazı isimlerin dönüşüyle de kadrosunu değiştirmeye hazırlanıyor.

Cuma akşamı tedavi olduğu New York'tan dönen Hasan Ali Kaldırım, aylar sonra ilk 11'de mücadeleye başlayacak. En son Bayern Münih maçında oynayan ve sakatlanan Kaldırım, o maçtan sonra sarı lacivertli ekibe hiçbir maça çıkamamıştı. 

SERDAR AZİZ İLK 11'E DÖNÜYOR

Öte yandan sakatlığını tamamen atlatan ve geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan transfer edilen Serdar Aziz, ilk 11'deki yerine dönüyor. Ligin ilk 7 haftasında stoperde forma giyecek olan Jailson ise vatandaşı Luiz Gustavo'nun yanına kaydırılarak orta sahada mücadele edecek.

Sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'ye kanat oyuncularından ise kötü haber geldi. Ligin ilk haftasında sakatlanan ve o zamandan beri sahalardan uzak kalan Victor Moses, Denizlispor deplasmanında kesin olarak forma giyemeyecekken, Garry Rodrigues de hala takımla idmanlara çıkmadı. Bu eksiklerin doğrultusunda sarı lacivertlilerde Tolga Ciğerci sol kanatta, Ozan Tufan da sağ kanatta mücadeleye başlayacak.

Kaynak:Asist Analiz