Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, son zamanlarda Fenerbahçe'nin başına geçeceğine dair çıkan haberler için kapıları aralık bırakmıştı. Kariyer durumunun sözleşmesinin bittiği sezon sonunda belli olacağını açıklamıştı. İtalya'dan gelen bir son dakika haberi ise Fenerbahçeli futbolseverleri adeta şaşırttı.

İTALYAN BASINI DUYURDU

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden biri olan Football İtalia, Başkan Ali Koç'un genç oyunculardan oluşturacağı yeni takımı Marco Giampaolo'ya emanet etmek istediği iddia edildi. Football İtalia adlı internet sitesinde yer alan habere göre Fenerbahçe Yönetimi, futbol takımını Giampaolo'ya emanet etmek istiyor.

MARCO, TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre deneyimli hoca Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor. Önümüzdeki günlerde başkan Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştireceği söylenen teknik adam için bu transfere kesin gözüyle bakılıyor.

MARCA GİAMPAOLO KİMDİR ?

1967 doğumlu Marco Giampaolo, antrenörlük kariyerine 2005 yılında Ascoli'de başladı. Daha sonra sırasıyla; Cagliari, Siena, Catania, Cesena, Brescia, Cremonese, Empoli, Sampdoria ve Milan takımlarını çalıştırdı.

Kaynak : Mynet Spor