Forvet hattını besleyecek bir orta saha oyuncusu arayan Fenerbahçe'de gün geçmiyor ki gündeme yeni bir isim gelmesin. Diego Ribas'ın skora katkısının az olması , skor anlamında üretkenliği etkilerken Pereira yönetime bu bölgeye transfer yapılması konusunda bilgi vermişti.

Sportif direktör Terraneo yönetiminde oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin önceliği , ileriye dönük genç oyunculara yatırım yapmak. Spor medyasının bu bölge için haberlerine konu ettiği  isim Hollanda Liginde Twente formasını giyen Fas'lı oyuncu Hakim Ziyech.

23 yaşındaki genç oyuncu , oyun kurucu olarak görev yaparken özellikle yaptığı asistler ve duran toplarda gösterdiği beceri ile ön plana çıkıyor. Twente klübünün 8 Milyon euro bonservis bedeli belirlediği Fas'lı oyuncu Fenerbahçe'nin aradığı kriterlere uyuyor.

Ancak söz konusu transferin , basında çıkan haberlerin aksine gerçekleşmesi mümkün görünmüyor. Ara transferde 8 milyon euro gibi bir bonservis bedeli ödemek istemeyen Fenerbahçe , Fas'lı oyuncuyu kadrosuna ara transferde katmayacak.

Kurucumuz Levent Ümit Erol bu iddialara ise kişisel tweeter hesabından işte böyle yanıt verdi:


Baran BAYDAR / Sporun Dibi Özel Haber