Yeni bir yapılanmaya giden Fenerbahçe transfer için acele etmiyor. Özellikle, son kontratını yapmak için Türkiye'ye gelen oyuncuları kesinlikle düşünmeyen Sarı-Lacivertli yönetim, Rusya'da üç gün sonra başlayacak Dünya Kupası'nı heyecanla bekliyor.

Stoper arayışını sürdüren Fenerbahçe, Barcelona kadrosunda kendine yer bulamayan Kolombiyalı futbolcu Yerry Mina'yı dikkatle takip edecek. 23 yaşındaki stoper, bir sezonluğuna kiralanmak isteniyor. Listenin ikinci sırasında ise sürpriz bir isim bulunuyor.

Meksika Milli Takımı'nın formasını 38 kez terleten ve 2010 yılından bu yana Tigres forması giyen Hugo Ayala, incelenecek isimler arasında yer alıyor.

Şu anda piyasa değeri 2.5 milyon euro olan 31 yaşındaki defans oyuncusunun stili Diego Lugano'ya benzetiliyor. Fenerbahçe'nin üçüncü adayı ise Premier Lig'de Huddersfield Town forması giyen Mathias Jorgensen. Gambiya uyruklu 1.89 boyundaki Jorgensen'in piyasa değeri 5 milyon euro. Hava toplarına hakimiyetiyle dikkat çeken Jorgensen, geçen sezon Premier Lig'de 38 maçın tamamında süre bularak istikrarlı bir performans ortaya koydu.

SIKI MARKAJ VAR

Fenerbahçe sportif direktörü Comolli, Dünya Kupası'ndaki tüm maçları seyredecek. İtalyan danışman, özellikle listedeki üç stoperin karşılaşmalarını tribünden takip edecek. 




Kaynak:Fotomaç