Fenerbahçe'de süper ligin ikinci yarısı için yoğun transfer çalışmaları devam ediyor. Devre arasında Ukrayna'da Zorya Luhansk forması giyen Karavayev'i transfer eden sarı-lacivertli ekip elindeki gönderilecek oyuncular için de kulüp arayışlarına girdi.

Devre arasında sarı-lacivertli ekibin teknik adamı Dick Advocaat tarafından kadro dışı bırakılan ve kendilerine kulüp bulunması söylenen Emenike ve Gregory Van Der Wiel için teklifler gelmeye devam ediyor.

Son olarak Portekiz ligi ekiplerinden Sporting Lisbon tecrübeli sağ bek Van der Wiel için Fenerbahçe'ye kiralama teklifinde bulundu.Oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Portekiz temsilcisi kiralama bedeli olarak Fenerbahçe'ye 800 bin euro verecekkten transferde tek engel Van der Wiel'in yüksek maaşı. Sezon sonuna kadar 1.5 milyon euro maaş alacak olan Wiel için Portekiz'deki vergiler de eklenince bu maaş daha da yükseliyor.

Basında çıkan haberlere göre, Fenerbahçe ve Sporting Lisbon transferin tamamlanması için anlaşmaya vardı. Portekiz temsilcisinin başkanı ve Fenerbahçe'li yöneticiler maaş sorunu için çözüm aramaya başladılar.