Transfer sürecinde ismi Avrupa'nın dev takımları ile geçen Attila Szalai'ye bir talip de . David Moyes'un görev yaptığı West Ham United oldu.  24 yaşındaki savunmacıyı transfer etmek için sarı-lacivertlilerin kapısını çalacak.

NTV SPOR'un SKY SPORTS'A dayandırdığı habere göre; Newcastle United ve Milan'ın da listesinde bulundurduğu Attila Szalai için West Ham United, 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Menajer David Moyes, Szalai'nin gelecek sezon kadrosunda görmeyi istiyor

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 15 milyon Euro olan Attila Szalai'nin Fenerbahçe ile kontratı 2025'te son bulacak. Bu sezon sarı-lacivertlilerde 32 maça çıkan Szalai, 2 asist yaptı. 

Attila Szalai daha önce yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin iyi teklif alması durumunda takımdan ayrılabileceğini belirtmişti.

Szalai; "Ben Fenerbahçe'deyim. Fenerbahçeliyim ve kontratım da devam ediyor. Kendimi en iyi liglerde oynarken hayal ettiğim açık. En iyi liglerde oynamak için her gün çalışıyorum. Fenerbahçe, istediği gibi bir teklif aldığını söyleyene kadar Fenerbahçe'de kalacağım" şeklinde konuştu.

KAYNAK: NTV SPOR